Als je meerdere keren ja hebt geantwoord op de vragen die ik je op mijn homepage stelde is het klikken op deze pagina bijna het beste wat je voor jezelf had kunnen doen.

Bijna. Want het allerbeste wat je voor jezelf kunt doen is “Ja” zeggen tegen jezelf, en mogelijk maken wat je verdient namelijk rust, balans en leef- en woonplezier door een eerste adviesafspraak aan te vragen door op de “Ja, dat gun ik mezelf” button te klikken.

Kiezen voor jezelf is een proces en soms ben je er gewoon nog niet uit. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen “Ja” tegen jezelf te kunnen zeggen. Heb jij ook zo’n zin om samen aan de slag te gaan?

Eerste adviesgesprek

Tijdens een eerste adviesgesprek waarbij ik naar je toe kom wordt al een hele hoop duidelijk. Samen bespreken we je wensen en de dingen waar je tegenaan loopt. Ik ga je direct tips geven om je inrichting meer in balans te krijgen en je woonplezier enorm te vergroten! Meteen lekker in de actie dus.

Dit gesprek kost slechts € 99,- exclusief btw.

Vervolgadvies Basis

Met de tips die ik je geef tijdens het eerste adviesgesprek kun je zeker weten zelf aan de slag. Maar de kans is groot dat het kiezen voor jezelf zo goed voelt dat je meer wilt. Dat kan.

In het vervolgadvies basis bied ik je een compleet plan inclusief kleuren/materialen, moodboard, nieuwe indeling en accessoireplan waarmee je zelf veilloos een nieuwe inrichting kunt gaan neerzetten. Hiermee breng ik je dichter bij jezelf en dat gaat zo goed voelen. Dit gun ik iedereen!

Vervolgadvies Compleet

Wat fijn dat we samen aan de slag kunnen om je leefomgeving perfect aan te laten sluiten op jouw persoonlijkheid en leefsituatie!

Dit advies is meer dan compleet want naast het kleuren/materialenplan, het moodboard, de nieuwe plattegrond en het accessoireplan gaan we samen shoppen en afstylen.

Op deze manier neem ik je mee naar de beste winkels voor jouw wensen, leer je je stijl goed kennen en leer ik je de tips and trics die ervoor gaan zorgen dat je voortaan altijd woont in een omgeving die het beste bij je naar boven haalt!