​Hoe zitten we erbij volgend jaar?

Laten we voorop stellen dat 2017 draait om vernieuwing. Avant Garde. 

Qua kleur zoeken we het warmer op in groene tinten gecombineerd met bruin, marsala en bv. geel. We kijken niet graag meer terug maar willen vooruit dus pasteltinten zijn passé. 

Koper wordt vervangen door messing en brons. En wit marmer is ook een rekwisiet uit het verleden welke we in 2017 niet terug gaan zien. Wat niet wil zeggen dat we natuursteen helemaal opgeven. Juist niet. We gaan het veel terugzien maar niet meer zo in decoratie en juist in warme kleuren en  robuuste texturen. Zo gaan we natuursteentegels in hexagonvorm terugzien gecombineerd met houten vloerdelen. Dat belooft een spannende combinatie!

Vloerkleden zijn altijd al mijn favoriete item in een inrichting geweest en dat wordt in 2017 bevestigd. Vooral grote kleden in organische vormen en materialen. 
Een tapijt is wat mij betreft dus echt een basisstuk en dat kun je teruglezen in dit blog wat ik jaren geleden schreef -》https://home-inc.nl/beginnen-bij-de-basis/

Verder worden en veel planten gebruikt. En wanneer ik zeg veel, bedoel ik ENORM veel. Ga daar vooral mee los dus.
Ik noemde Avant Garde al. De stroming uit begin vorige eeuw waarin werd geëxperimenteerd met nieuwe vormen en materialen. Die stroming zien we terug. We gaan experimenteren met nieuwe materialen gemaakt van oa. afvalstoffen. Ook qua vorm zien we de stroming terug in bijvoorbeeld de flat packed trend waarin items in onderdelen worden geleverd welke op slimme wijze in elkaar gezet kunnen worden a la IKEA. Hiermee willen we letterlijk kijken waar we vandaan komen en waar we naartoe willen denk ik.
Pas al deze aspecten toe voor een “on trend” interieur maar pik er zoals altijd uit wat bij jou past. 
Interieur is beleving en zet jouw persoonlijke interieurbeleving neer zodat je daar heerlijk in weg kan zakken en ontspannen. 

Veel plezier!